top of page
Rakita project Jinshan Koncetrator Concentrator

Ukratko o nama

          Građevinska kompanija Jinshan Construction D.O.O. Bor iz Bora, se bavi izgradnjom industrijskih postrojenja za potrebe rudarske,metalurške i hemijske industrije.  Jiuzhou International Construction D.O.O Bor je kompanija koja je u ekspanziji i bavi se rudarstvom a pretezno je čine vozači kiper kamiona.

         
Osnovali smo predstavništvo u Boru 24. juna 2019. godine i tada smo videli budućnost grada. Kao ćerka kompanija, jedne od najmoćnijih rudarskih grupa na svetu, krenuli smo stopama razvijeni i u koraku sa vremenom. Tehnološki, ekološki ali i tradicionalno. Izgradnja rudarske firme nije lak zadatak, ali, ovde u Jinshanu, posvetili smo svoje živote izgradnji sigurnije i efikasnije budućnosti. Želeli bismo da podelimo sa vama, naše najnovije projekte i ono za šta smo sposobni.

         

          Zijin Mining grupa ima rudnike i predstavništva svuda po svetu, pa zajedno sa grupom koračamo i mi. Gradili smo mnogo i gradimo još uvek.

    

          Ne bismo želeli da se hvalimo, ali ako radite za rudarsku kompaniju ili kompaniju koja je povezana sa rudarstvom i vidite novu poslovnu zgradu koja izgleda bezbedno i lepo, da, verovatno smo je mi izgradili. Ovde smo da gradimo snove, a ideje pretvaramo u stvarnost. Naši projekti su uvek u skladu sa najvećim i najnovijim arhitektonskim standardima, naši ljudi uvek koriste najsavremeniju opremu i grade ekološki prihvatljive, bezbedne i efikasne konstrukcije, koje će trajati za mnoge generacije koje dolaze. Ovde u Jinshanu, brinemo o vašoj budućnosti, o tome šta će uslediti i kako da vaš život učinite lakšim i produktivnijim.

          Mi ne gradimo samo zgrade, mi gradimo budućnost za našu decu, za grad i sve u njemu. Eto, voleli bismo da nam se pridružite u našem poduhvatu i zajedno možemo da izgradimo sigurnu budućnost za generacije koje dolaze...

Jinshan Bor
Teleskopski utovarivac Jinshan
Jinshan Rakita Bor
Pasta Zasip Bor
Jinshan Bor
Jinshan Bor
Jinshan Bor
Jinshan Bor
Jinshan Bor
bottom of page