top of page
Jinshan Bor

Gradimo sigurno

     Sigurnost i zdravlje naših radnika je uvek na prvom mestu. Moramo voditi računa o sigurnosti u svakoj fazi našeg rada. Fokus je uvek na edukaciji i obuci radnika za bezvedno izvođenje radova. Bitan je siguran rad uz adekvatnu opremu, adekvatno korišćenje opreme i visok oprez na radnom mestu. Sigurnos je veliki faktor, zato imamo posebno obučene ljude koji se brinu o sigurnosti drugih. Jer na kraju dana, posle vrednog rada, bitno je da se radnik vrati kući zdrav.

Jinshan Bor

Timski rad

     Rad u grupama zahteva dodatnu opreznost. Pazimo na sebe ali pazimo i na saradnike. Ako smo zajedno na oprezu, lakše je voditi računa o više faktora istovremeno. Zato se u Jinshanu trudimo da budemo najbolji timski igrači.

Jinshan Bor

Dobra zaštita

     Bitno je zaštitite i sebe i druge. Korišćenjem savremenih materijala i redovnom proverom uniforme, naši radnici su uvek sigurni i rade samouvereno. Neki poslovi zahtevaju individualni rad i tada nam je zaštitna oprema najbolji prijatelj. 

Jinshan Bor

Adekvatna tehnologija

     Moramo da pružamo svojim radnicima adekvatna sredstva za rad, a za dobar i siguran rad, tehnologija uvek napreduje. Naša kompanija je uvek u koraku sa vremenom i obezveđuje savremena sredstva za rad. Pouzdana tehnologija je ključ sigurnog uspeha!

bottom of page