top of page

Projekat "VK" i "VK open Pit"

     U blizini sela Veliki Krivelj, nalaze se projekti koji imaju veliki značaj našem rudniku. Naime ovaj projekat je odrađen kao kompletno samostalno postrojenje koji sadrže objekte i elemente najmodernijeg svetskog standarda.


     Pored očuvane okoline kojom se uvek ponosimo, ovde smo izgradili postrojenja za samostalno napajanje električnom energijom, objekte koji sadrže neuporedivo najbolje mašine za drobljenje i transport rude, transportne trake i mašine koji to svakodnevno omogućavaju da sve bude u skladu sa regulativom. 

     

     Projektno odeljenje se stalno stara o održavanju kvaliteta rada i naše kancelarije su obezbeđene za brzo lokalno delovanje, kako ne bi bilo kašnjenja kako u proizvodnji tako ni u administrativnom delu ovog projekta. 

     Ovaj projekat nije samostalan, već je, kao i mnogi drugi, podeljen u partnerstvu sa mnogim sestrinskim firmama, od kojih je jedna Jiuzhou International Construction, koja je nama najbliža po pitanju ovog projekta i projektima sličnim njemu. Zajedničkim snagama smo maksimalno profesionalni u svom poslu i postižemo zavidljive rezultate iz dana u dan. 

     Ono što je projekat dodatno omogućio, jeste zaposlenje radnika iz seoske sredine sela Veliki Krivelj kao i lokalnih sela, što je dodatno omogućilo i olakšalo našim radnicima da rade lokalno i efikasno, kako bi nakon radnog vremena imali više vremena za svoju porodicu, koja im je na ovaj način, mnogo bliže.

bottom of page