top of page
Jinshan Bor, projekat Rakita

Nagrade i priznanja

          Tokom dugogodišnjeg rada, u gradu i okolini stekli smo brojna iskustva i nova saznanja. Iako smo gradili i rasli zajedno sa sredinom, ponosno možemo reći, da smo porasli i u očima drugih. 

          

          Jinshan Construction DOO Bor, je tokom godina stekao mnogobrojna priznanja, nagrade i sertifikate koji nam dodatno daju vetar u ledja, i čine nas izuzetno motivisanim da nastavimo putem kojim smo krenuli

 

          Naime, od osnivanja u Boru, do danas, naši uspesi rastu, naše nagrade su brojnije a naši projekti rastu i napreduju. Ovo su samo neka od priznanja koje smo dobili...

Firma od Poverenja, Jinshan Bor

Firma od poverenja

     Jinshan je medju svojim klijentima uvek pomenuta u dobrom svetlu i uz reči hvale. Prema zahvalnicama i podeljenim iskustvima naših klijenata, Jinshan Construction DOO Bor dobija odlikovanje za firmu od poverenja. Povelja se dodeljuje firmama koje svojim klijentima pružaju izuzetnu uslugu i dobro poslovanje, te firme same pohvaljuju i ocenjuju najboljeg saradnika. Tako smo i mi, još 2021. godine stekli ovo priznanje, što nam još više daje vetar u leđa i pomaže da nastavimo sa još boljim trudom i radom.

Zahvalnica MUP Srbije

     Zbog uvek zavidne saradnje i medjusobnog poštovanja, policijska uprava u Boru dodeljuje firmi Jinshan Construction zahvalnicu. Naša firma je na mnoge načine pomogla policijskoj upravi i dokazala svoju pouzdanost. Saradnja sa Ministarstvom unutrašnjih poslova je nešto čime se ponosimo i ističemo kao bitan faktor u daljem poslovanju. Pomaganjem lokalnoj upravi pomažemo našoj okolini i gradimo bolje sutra.

Zahvalnica MUP, Jinshan Bor
Zahvalnica Majdanpek, Jinshan Bor

Zahvalnica Doma Zdravlja

     Dom zdravlja dr Veroljub Cakić, je dodelila našoj firmi zahvalnicu za izuzetan doprinos i pomoć Majdanpečkom zdravstvu. Naša kompanija je pomogla u mnogim aspektima zdravstva i edukacije o zdravlju kako u Boru tako i u regionu, što i pokazuje ova zahvalnica Majdnpečkog doma zdravlja. Prevencijom i edukacijom se najbolje trudimo da održimo zdravu sredinu. Pomaganjem našem zdravstvu olakšavamo život celoj sredini.

Nagrada za izuzetan rukovodeći tim

     Naša matična struktura prepoznaje naš izuzetan rad i prepoznaje zdravo i produktivno rukovodstvo koje daje dobre rezultate, i sa tim razlogom izdaje nagradu za izuzetan rukovodeći tim u okviru Zijin Mining Group Co. Ltd. Naš rukovodeći tim uvek vodi računa o kvalitetnom poslovanju i svojim radnicima. Godinama kasnije, i dalje opravdavamo poverenje koje nam je ukazano, i još uvek držimo visok standard u izuzetnom poslovanju i kvalitetnom rukovodstvu.

NAGRADA, Jinshan Bor
Fusion Welding, Jinshan Bor
Factory Production Control, Jinshan Bor

Mnogi sertifikati i dozvole

     Naša firma poseduje tehnologiju i zanje za mnoge delatnosti i načine proizvodnje, koje smo opravdano dokazali. Prema tome nam je dodeljeno mnoštvo sertifikata koji potvrđuju naše mogućnosti i naš rad u raznim sferama poslovanja. Kao i naše sestrinske firme, trudimo se da maksimalno opravdamo poverenje i uvek podižemo stručnost i tehnologiju na viši nivo. Napredujemo zajendo sa okolinom koju gradimo. 

bottom of page