top of page

Projekat "Rakita"

     Projekat na predelu delu u okolini borskog aerodroma. Pored velikog napredka u borskom prigradskom naselju, ovaj projekat je najviše napredovao tokom godina. Na projektu Rakita se stalno grade nove ideje i stvara se industrijski zdravija sredina. 

     Naravno, na prvom mestu čuvamo životnu sredinu, i samom posetom ovog projekta vide se naši parkovi i zelenilo koje smo implementovali kako bi doprineli glavnoj ideji izgradnje zelenih rudnika.

     Pored privredne zone postoje i stambene i industrijske zone. Izgradili smo mnoštvo objekata od kojih je preko 30 postalo aktivno samo u drugoj polovini 2022. godine, i početkom 2023.

Dajemo prednost sigurnoj ali i brzoj izgradnji, zahvaljujući našim inženjerima koji se unašređuju iz dana u dan, napredujemo u sferi korišćenja sigurnih materijala. Zahvaljujući novom praktičnom planiranju, dostižemo nove standarde i svaki objekat osposobljavamo savremenom tehnologijom za održavanje bezbednosti.

     Gradimo infrastrukturu i održavamo sigurnost ali i majku prirodu. Ovaj naš projekat je obasipan zelenilom i koristi mere za čišćenje i očuvanje sredine. Naravno, nisu svi objekti završeni i imamo još toliko ideja koje treba realizovati. Jer uvek, idemo napred!

bottom of page