top of page

Gradimo zeleno

     Zdrava životna sredina je neophodna za buduće generacije. Moramo očuvati okolinu i sačuvati planetu, moramo dati svoj doprinos i maksimalno pomoći oporavku prirode i regeneraciji živog sveta. Zato dajemo sve od sebe da očuvamo šta imamo i pomognemo da nam budućnost bude zdrava.

Čuvamo ono što imamo

     Pored čuvanja sredine koja je već oko nas, trudimo se da recikliramo gde god možemo. Osim recikliranog materijala, mašina koje minimalno zagađuju vazduh, koristimo i bazene za recikliranje vode i hvatanje prirodnih padavina. Kako bi sačuvali zdravu pijeću vodu, mi koristimo otpadne vode i filtriramo posebnim pumpama, kako bi vodu koja je već kontaminirana ponovo iskoristili za preradu. Za industriju kakva je u Boru, potrebno je puno vode, zato ne dozvoljavamo da zagadimo i uništimo pijeću vodu koju imamo. Sa druge strane trudimo se da koristimo mašine na elektromotore, i da za naša vozila ne koristimo motore na konvencionalno gorivo već hibridne motore i električna vozila, gde god i kad god je to moguće.

瑞基塔项目部-尾矿库.jpg

Pomažemo zasađivanjem

     Najbitinji doprinos nije samo u reciklaži, već i u stvaranju novog zelenila. Naša misija je da svakom projektu donesemo zdravo zelenilo, i time stvaramo zdravu sredinu za sve. Trudimo se da ostavimo zeleni trag na svakom našem projektu, a kako projekti rastu trudimo se da i naš zeleni trag vude veći. Jinshan Construction, svake godine zasadi mnoštvo novih stabala i napravi nove parkove i zelena mesta za odmor. Iako je okolina pretežno industrijska, mi pokušavamo da održimo sredinu čistom i prirodnom kako bi svi mogli da dišemo punim plućima. Takođe, moramo da naglasimo, da posebno uživamo u raskošju cveća koje redovno zasađujemo.

bottom of page