top of page
Robot, Jinshan Bor
Jinshan Bor
Wavy Abstract Background

Gradimo budućnost

     Tehnologija konstantno napreduje a uz nju dolaze i nove mogućnosti za nas i naše mlade. Stalno unapređujemo svoj način rada i konstantno dižemo svest o naprednim tehnologijama, kako u radu tako i u svakodnevnom životu. Napredujemo u polju automatizacije i progamirane inteligencije, kako bi maksimalno olakšali poslove na projektima. 

      Edukacija ljudstva je bitna, učimo zajedno i napredujemo zajedno. Dajemo značaj tehnološkom napredovanju i upoznajemo novije tehnologije iz dana u dan. U poslu dovodimo nove radne mašine i nove principe rada kako bi ubrzali, olakšali i obezbedili bolju budućnost.

Abstract Background

Napredak kroz godine

2019

2021

2023

U poslove uvodimo infografski sistem za klasifikaciju materijala, video konsultacije i reagovanje na daljinu. Naši radnici dobijaju odgovore brže i klasifikacija materijala nikada nije bila sigurnija i lakša.

Upoznajemo se sa novim materijalima i novim načinom proizvodnje. Krećemo sa edukacijom za robotizovane mašine kao i rad sa njima. Pokrećemo rad sa dronovima i fotosenzitivnim senzorima kako bi olakšali rad i videli veću sliku onoga čime se bavimo.

Koračamo ka sigurnijoj budućnosti novim softverima. Razvijamo tehnološke sektore i napredujemo u edukaciji radnika i građana o bitnosti našeg posla, kao i edukaciji i dece.

bottom of page