top of page

Obeležavanje Dana Žena: Žene na čelu gradnje naše budućnosti


Danas, na Međunarodni dan žena, imamo privilegiju da istaknemo neke od izvanrednih žena koje čine srž naše kompanije, Jinshan Construction i Jiuzhou International. Ove žene nisu samo deo naše radne snage, već su i inspiracija svima nama svojom posvećenošću, veštinama i snagom.

Marija Nikolić, naša vozačica kiper kamiona i betonjerke, je oličenje hrabrosti i veštine na putevima gradnje. Njena sposobnost da upravlja ovim moćnim vozilima ne samo što je impresivna, već je i ključna za napredak naših projekata. Katarina Buzejić, kao odgovorno lice za zdravlje i zaštitu na radu, brine se o sigurnosti svakog radnika i radnice na gradilištu. Njena pažnja detaljima osigurava da svako okruženje bude bezbedno i podsticajno. Sanja Kocić, u kontroli kvaliteta za zavarivače i varenje, igra ključnu ulogu u osiguravanju da naši projekti ispunjavaju najviše standarde kvaliteta. Miljana Janković, naša magacionerka, osigurava da su resursi pravilno raspoređeni i dostupni svima u timu. I na kraju, Dragoslava Grujić, vozačica mixera i pumpe za beton, pokazuje izuzetnu veštinu u manipulaciji s ovim kritičnim alatima.

Iako je građevinski sektor tradicionalno muški dominantan, naše žene pokazuju da su sposobne da se nose s izazovima ovog posla i istovremeno ostvare izvanredne rezultate. Njihova kolegijalnost, saradnja i posvećenost su ključni faktori koji doprinose uspehu naše kompanije.

Važno je naglasiti da posao građevine nije samo za muškarce ili samo za žene - on je za sve koji su spremni da se posvete, uče i rade zajedno kako bi izgradili bolju budućnost. U našoj kompaniji, rodna ravnopravnost nije samo fraza, već temeljna vrednost koja se neguje i poštuje.

Danas slavimo ne samo dostignuća naših izvanrednih žena, već i sve žene širom sveta koje doprinose razvoju različitih industrija. Njihova hrabrost, upornost i talenat inspirišu nas da radimo još bolje i da zajedno gradimo svet u kojem se svi osećamo priznato i poštovano.

Comments


bottom of page