top of page

🏗️✨ Jinshan Construction DOO Bor - Snaga Integriteta u Rudarstvu i Građevinarstvu ✨🏭

Dragi kolege,

Danas, na Svetski dan borbe protiv korupcije, ponosno se okupljamo kao Jinshan Construction DOO Bor i Jiuzhou International DOO Bor, da podelimo našu priču o predanosti borbi protiv korupcije u oblasti rudarstva i izgradnje.


 

Jinshan Construction nije samo ime kompanije; to je simbol naše posvećenosti čistoj i odgovornoj poslovnoj praksi u domenu rudarstva i građevinske industrije. Naša misija nije samo stvaranje impozantnih objekata, već i postavljanje čvrstih temelja integriteta u svakom segmentu našeg poslovanja.


 

U oblasti rudarstva, gde su resursi često plen pohlepe i korupcije, mi stojimo kao primer kako se može uspešno boriti protiv tih izazova. Naša posvećenost transparentnosti i poštenju ogleda se kroz svaki sloj naše organizacije, od upravljačkog tima do svakog radnika na terenu.

🛠️ Naše Akcije:

  • Redovne obuke zaposlenih o anti-korupcijskim politikama.

  • Strog nadzor i revizije radi održavanja transparentnosti.

  • Ažuriranje politika i procedura kako bismo ostali ispred izazova.

Naša borba protiv korupcije nije samo deo današnje svečanosti; to je kontinuirani napor. Pozivam vas da se pridružite našoj borbi - svaki pojedinac u Jinshan Construction ima ključnu ulogu u očuvanju naših vrednosti.


 

Hvala, neka danas bude podsećanje na integritet i odgovornost kao temelje našeg poslovanja. 🙏✨ #JinshanConstruction #DanProtivKorupcije #IntegritetPoslovanja #BorbaProtivKorupcije #Građevinarstvo #Rudarstvo #EtičkoPoslovanje

Comments


bottom of page